fbpx

Open 1 juli 2020

Beste leden, 


Het is de bedoeling dat we op 1 juli a.s. de deuren weer openen. Dit hangt natuurlijk af van het definitieve besluit van het kabinet. We zijn momenteel bezig met de voorbereiding en willen jullie alvast informeren over hoe we dit – zoals het er nu uitziet – gaan aanpakken. Het kan zijn dat uiteindelijk nog wat afwijkende en/of aanvullende maatregelen komen, afhankelijk van de invulling van het besluit van het kabinet. 


De sportschool is weer open; hoe kan ik weer komen sporten?
We gaan werken met een reserveringssysteem, omdat er niet teveel mensen tegelijk binnen mogen zijn. Telefonisch of online kan er een afspraak gemaakt worden voor een moment om komen sporten. Bij een reservering dien je te verklaren dat je geen last hebt (of hebt gehad) van gezondheidsklachten. Dit geldt voor jou, maar ook voor iemand in je omgeving. Het reserveringsprogramma waar we mee werken vraagt je dit 7 dagen van tevoren en als je aankomt in de gym, vragen we je dit nog een keertje. 


Schoonmaken na gebruik
Als de reservering is gelukt en je binnen bent om te komen sporten, is het erg belangrijk dat je alle zitvlakken en handgrepen die je hebt aangeraakt tijdens het sporten na gebruik goed schoonmaakt. We zetten extra reinigingsmiddelen en -doeken neer om dit goed te kunnen doen. Het schoonmaken is verplicht! Dit geldt ook voor het gebruik van een handdoek. We gaan hier streng op controleren (voor ieders bestwil).

Hoge intensiteit 
Hoogintensieve trainingen zijn op dit moment niet toegestaan binnen, vanwege de verspreiding van aerosolen. Het echt uitputtende sporten moet dus nog steeds buiten gebeuren. Ook hier wordt op gecontroleerd, voor ieders bestwil. 

Reserveringssysteem 
Je ontvangt een e-mail vanuit ons ledensysteem Grib met informatie en een link om een persoonlijke account aan te maken. Via die link kan je een wachtwoord instellen om in te loggen op mcsgym.gotgrib.nl of via de Grib Club App (zelf downloaden in de AppStore of Google Play Store). Via het menu en het kopje ‘rooster’ kan je (indien beschikbaar) reserveren op een gekozen dag en tijdstip. 
Heb je geen e-mail ontvangen voor het aanmaken van een account, neem dan even contact op. Mocht je (vanaf 1 juli a.s.) liever telefonisch reserveren, dan is dat ook mogelijk via het vaste telefoonnummer van de gym, tijdens openingstijden. 

Gebruik mondkapje
Dit is niet verplicht, maar mag uiteraard wel. Hetzelfde geldt voor handschoenen. 

Drukte
De anderhalve meter-regel moet te allen tijde gehandhaafd worden. We hebben vooralsnog gekozen voor een maximum aantal van 12 sporters die tegelijk binnen mogen zijn. In eerste instantie kan je per uur reserveren, voor maximaal 1 uur per dag. Dit doen we om iedereen de kans te geven om te reserveren. We vragen jullie om goed op te letten dat de ruimte binnen goed benut wordt en je dus altijd 1,5 meter afstand houdt van anderen (met uitzondering van gezinsleden). 

Automatische incasso
Omdat we weer open kunnen, start de automatische incasso ook weer. Aankomende week zal de contributie voor de maand juli afgeschreven worden.

Compensatie
In de gym kan je een formulier invullen met je keuze voor een wijze van compensatie voor de maanden dat je wel betaald hebt, maar niet hebt kunnen sporten. Mocht je nog een openstaand bedrag hebben voor de maanden maart, april of mei, dan verzoeken we je om dit alsnog te betalen. Zoals aangegeven wordt je hiervoor gecompenseerd. 

We hopen jullie snel te zien! Twijfel niet om contact op te nemen in geval van vragen. 

MC’ GYM

Telefoonnummer / Whatsapp Business >> 0575 846992

Corona updateVEELGESTELDE VRAGEN – FITNESS & COVID-19
REACH OUT TO US

CONTACT

MC’ GYM
Vispoortplein 6
7201 ET Zutphen
0575 846 992
K.v.K. nr.: 50158619

info@mcsgym.nl
www.mcsgym.nl

Ma t/m Vr van 9-12 en 15-21 uur
Za en Zo van 10-14 uur


    MCYPC LOGO