fbpx

Corona update

Beste leden van MC’ GYM,

Graag vragen we jullie aandacht voor een nieuwe update met betrekking tot het coronavirus en de maatregelen van de overheid.

Helaas hebben we onlangs te horen gekregen dat – ondanks vele andere branches eerder worden opgestart – sportscholen vooralsnog tot 1 september 2020 gesloten moeten blijven. Wij vinden het onbegrijpelijk. Het is niet moeilijk om voorzorgsmaatregelen te nemen op het gebied van voldoende afstand en hygiëne tijdens het sporten als dit ook mogelijk is voor kappers en restaurants. Ook weten we niet beter dan dat sporten juist goed is voor je weerstand en algehele gezondheid. In de fitnessbranche is om deze reden veel ophef rondom de laatste maatregel van de overheid. We hebben goede hoop dat het misschien toch eerder mogelijk wordt gemaakt om de deuren weer te openen.

Graag willen we jullie danken voor de steun in deze moeilijke tijd. We hebben jullie eerder geïnformeerd over het voorlopig doorgaan van de automatische incasso van het lidmaatschapsgeld en de compensatiemogelijkheden die daar tegenover komen te staan, dat wil zeggen compensatie voor de periode dat er wel betaald is, maar niet gesport kon worden. In vervolg hierop hebben we besloten om per 1 juni 2020 de abonnementen tijdelijk (tot we de deuren weer kunnen openen) te bevriezen. Er zal dus voorlopig geen automatische incasso zijn om lidmaatschapsgeld te innen. Vanwege de duur van de verplichte sluiting zien we geen andere oplossing. Voor de maanden april en mei waarvoor wel geïncasseerd is blijven de compensatiemogelijkheden van kracht. Zoals aangeven zal dit in verschillende vormen aangeboden worden zoals tegoedkaarten, korting en/of personal training.

Mocht het zo zijn dat je lidmaatschapsgeld voor de maanden april en mei (nog) niet betaald hebt of gestorneerd hebt, dan willen we je bij deze verzoeken om het lidmaatschapsgeld voor deze maanden alsnog te betalen, zodat we het bovenstaande (compensatie voor april en mei, bevriezen vanaf 1 juni) aan iedereen op dezelfde manier kunnen aanbieden.

Verder weten we dat buiten sporten (met gepaste afstand) wel is toegestaan. We weten ook dat sommige sportscholen hier gebruik van maken en buiten een les organiseren. We willen daarom onderzoeken of daar binnen MC’ GYM ook vraag naar is. We vernemen graag eventuele wensen en/of ideeën in dit kader.

Corona update 2Open 1 juli 2020
REACH OUT TO US

CONTACT

MC’ GYM
Vispoortplein 6
7201 ET Zutphen
0575 846 992
K.v.K. nr.: 50158619

info@mcsgym.nl
www.mcsgym.nl

Ma t/m Vr van 9-12 en 15-21 uur
Za en Zo van 10-14 uur


    MCYPC LOGO